DORTY
Zobrazit více...
Pařížský krém
Potřebné ingredience
1x 100g hořké čokolády 1x 100g mléčné čokolády 2x šlehačka na šlehání (čím více % tuku šlehačka má tím se rychleji ušlehá do krému)
Postup přípravy
Čokoládu necháme rozpusiti ve šlehačce. Povaříme na mírném ohni já nechám vždy malinko zpěnit a odstavím z plotny . Po vychladnutí vyšleháme do krému.
POMAZÁNKY
Zobrazit více...
Špenátová pomazánka
Potřebné ingredience
1x špenát, 1/2 kostky másla, 1/2 pomazánkového másla , 2x vejce, sůl, pepř, česnek, čerstvá cibulka
Postup přípravy
Necháme rozpustit špenát, uvaříme ho s vejci a necháme vystydnout. Po vychladnutí vyšleháme s máslem, přidá¨me sůl,pepř, česnek a nakrájenou cibulku.
Je to rychlé a…