VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
ZAPEČENÉ MASO S LEČEM
Potřebné ingredience
vepřové maso nebo kuřecí maso,steril.lečo,brambory,sýr eidam,pepř,sůl,
Postup přípravy
brambory si nakrájíme na plátky,osolíme a opepříme, dáme do zapékací mísy nebo pekáčku-předem vymažeme tukem! na to dáme lečo, maso nakrájené na nudličky nebo na plátky položíme…
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
KOTLÍK
Potřebné ingredience
vepřové maso(krkovička bez kosti) nebo kuřecí maso,může být obojí,
klobása (ostravská,papriková,.....),
uzený bůček nebo anglická slanina,
cibule,stejné množsví jako masa,
paprika,
mrkev,
sůl,pepř,vegeta,grilovací koření,máslo
Postup přípravy
všechny suroviny nakrájíme na kostičky,promícháme a okořeníme,
dáme do pekáčku a podlijeme trochou vody,podle množství 1-3 lžíce másla,
dusíme pod pokličkou asi 1,5 - 2…