Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí křidýlka v brambůrkovo-sýrovém těstíčku

Kuřecí křidýlka v brambůrkovo-sýrovém těstíčku

Potřebné ingredience

Kuřecí křidýlka, olej, koření dle chuti-gyros, grilovací, na kuře.., eidam, brambůrky(na příchuti nezáleží-já používám to, co je načaté a už nechroupe)

Postup přípravy

Z křidýlek odstraníme poslední část křidýlka-na kterém stejně není moc masa. Do misky nalijeme cca 1-1,5dcl oleje a nasypeme koření dle chuti. Do větší mísy nasypeme zbylé…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře po kvantunsku podle Lucie Výborné..výborné:) až budete přemýšlet, jak to kuře zas udělat

Kuře po kvantunsku podle Lucie Výborné..výborné:) až…

Potřebné ingredience

1 celé kuře s kůží 3 velké cibule 5 stroužků česneku 1 sušená chilli paprička 2 mrkve celerová nať 1 lžička zázvoru 1 pol. lžíce cukru 4 pol. lžíce sojové omáčky škrobová moučka

Postup přípravy

Vždy, když jdu kolem asijského bistra a ucítím tu směsici vůní, dostanu okamžitě chuť na něco takového. Tenhle recept jsem kdysi viděla v televizi vařit Lucii Výbornou. Až po…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ďábelský bůček

Ďábelský bůček

Potřebné ingredience

libový bůček, cibule, sůl, celý pepř, česnek, mletá paprika, mleté čili koření, feferonky, kozí rohy

Postup přípravy

Bůček vaříme v osolené vodě spolu s cibulí a pár kuličkami celého pepře. Když je měkký, hned zatepla prošpikujeme feferonkami a kozími rohy-ze všech stran. Dáme vystydnout. Z…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Vynikající těsto na štrůdl nebo pizzu

Vynikající těsto na štrůdl nebo pizzu

Potřebné ingredience

1/2 kg polohrubé mouky, Hera, 1/4kg bílého jogurtu, sůl

Postup přípravy

Všechny ingredience zpracujeme nejlépe rukama, až máme krásné hladké těsto. Je to, mamky, rychlovka a řeknu vám, že lepší štrůdl jsem nejedla-nekecam!! Z tohoto množství jsou cca…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Falešná želva

Falešná želva

Potřebné ingredience

kuřecí nebo krůtí prsa, šlehačka, pórek, hořčice, vejce vařená natvrdo-jen bílky, solamyl, barevný pepř, sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky-cca 1,5x1,5cm a narychlo osmahneme na oleji, pouze opepříme barevným pepřem a osolíme. Když je maso měkké, "zakydneme" 1-1,5 lžící plnotučné hořčice(kdo…

Zobrazit více...

Kategorie