Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Ježek

Ježek

Potřebné ingredience

florex, potravinová fólie, lentilky nebo cokoliv jiného na oči čumák, lýko, špejle, a pak cokoliv na pro napichování. Může být verze ovocná, bombónová, zeleninová atd. Já použila klobásky Trhni si, minipárečky, cherry rajčátka, olivy, sýr a nakonec jsem ještě napíchala i hroznové víno.

CHUŤOVKY
Olivové jednohubky

Olivové jednohubky

Potřebné ingredience

zelené olivy s madlí, anglická slanina, plátkový sýr (množství dle uvážení)

Postup přípravy

Tento recept je u nás velmi oblíbený a chutná i těm, kteří olivy jinak moc nemusí. Každou jednotlivou olivu s madličkou uprostřed zabalíme do proužku plátkového sýra a posléze do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Kotlety na Moravance

Kotlety na Moravance

Potřebné ingredience

4 kotelty, zel. směs Moravanka, sůl, pepř, hl. mouka na zahuštění.

Postup přípravy

Kotelty naklepeme, osolíme a opepříme a zprudka osmahneme na oleji. Poté přidáme Moravanku, kterou si pokrájíme (okurky, cibulky) včetně nálevu, jen feferonku vyhodíme. Necháme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Nakládaný bůček - pikantní záležitost

Nakládaný bůček - pikantní záležitost

Potřebné ingredience

1 kg bůčku, 5 bob. listů, 5 kul. pepře, 27 stroužků česneku, sůl, pepř, sladkou papriku, grilovací koření, kari, chilli, worchestrovou omáčku, hořčici.

Postup přípravy

Bůček vložíme do tlakového hrnce, přidáme 12 stroužků česneku, bob. listy a kul. pepře, dáme vařit cca na 45 min.

Mezitím si připravíme kašičku na potření: 15 stroužků…

Zobrazit více...

Kategorie