Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová pečínka v medu

Pečená vepřová pečínka v medu

Potřebné ingredience

Vepřová pečeně 1 kg, 1 dcl olivového oleje, 3 lžíce medu, 1 lžíce šalvěje, 1 lžíce mletého kmínu, 1 lžíce ochucené soli ( sůl + grilovací koření, nebo dle vlasní chuti)
Na omáčku:
20dkg másla, 1 lžíce mouky, 3 dcl suchého bílého vína, 6 dcl zeleninového vývaru, sůl a pepř na dochucení
Na brambory:
8 rozčtvrcených brambor, sůl, 2 lžíce kremžské hořčice, 2 jablka nakrájená na 6 dílků

Postup přípravy

Maso:
prošleháme olivový olej a med a potřeme pořádně maso. Na talíři smícháme koření a maso v něm obalíme ze všech stran. Necháme marinovat, nejlépe přes noc.
Troubu…

Zobrazit více...

Kategorie