Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
KARBANÁTKY S BROKOLICÍ

KARBANÁTKY S BROKOLICÍ

Potřebné ingredience

500g mletého vepřového masa, 500g brokolice, 1 vejce, 2 starší rohlíky, mléko, 1 cibule, hladká mouka, strouhanka, vegeta, pepř, červená paprika

Postup přípravy

Nejdříve si uvaříme kousky brokolice ve vodě do měkka. Poté necháme vychladnout.

Poté si dáme do misky, mleté maso, které smícháme s jemně nakrájenou cibulkou, vejcem a…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Znojemská omáčka

Znojemská omáčka

Potřebné ingredience

500 g vepřového masa, 4 kyselé okurky, 2 uvařená vejce, 2 tenké párky, 3 lžíce plnotučné hořčice, cibule, 1 masox, lžička červené papriky, sůl, pepř, instantní jíška.

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na plátky nebo menší kousky. Naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Poté opečeme na pávni do hněda s cibulkou. Přendáme do papiňáku, přidáme hořčici, mletou…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ PLÁTKY S HRANOLKAMI A OBLOHOU

VEPŘOVÉ PLÁTKY S HRANOLKAMI A OBLOHOU

Potřebné ingredience

400 - 500g vepřového masa ( plecko, kýta,... rajče paprika okurka NA NALOŽENÍ MASA: olej, grilovací koření, 3 stroužky česneku, mletá červená paprika, vegeta, pepř NA DOMÁCÍ TATARKU: Majonéza, hořčice, sojová omáčka, pepř

Postup přípravy

1. Den nebo 2 předem si naložíme maso do marinády, kterou připravíme z oleje, grilovacího koření, prolisovaných česneků, mleté papriky, soli nebo vegety a pepře. Dáme do lednice.…

Zobrazit více...

Kategorie