Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

VEPŘOVÉ PLÁTKY S HRANOLKAMI A OBLOHOU

0.0
VEPŘOVÉ PLÁTKY S HRANOLKAMI A OBLOHOU

Potřebné ingredience

400 - 500g vepřového masa ( plecko, kýta,...
rajče
paprika
okurka
NA NALOŽENÍ MASA: olej, grilovací koření, 3 stroužky česneku, mletá červená paprika, vegeta, pepř

NA DOMÁCÍ TATARKU: Majonéza, hořčice, sojová omáčka, pepř

Postup přípravy

1. Den nebo 2 předem si naložíme maso do marinády, kterou připravíme z oleje, grilovacího koření, prolisovaných česneků, mleté papriky, soli nebo vegety a pepře. Dáme do lednice. Maso pak opečeme na pávni, olej již dávat nemusíme. BUDE KRÁSNĚ MĚKKÉ!

2. tatarku připravíme smícháním majonézy, hořčice, asi lžičku nebo 2 sojové omáčky a ochutíme pepřem, SŮL NEDÁVÁME.

4. podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Maso naložíme do připravené marinády a necháme uležet klidně i 2 dny v lednici v uzavřené krabičce

Maso opečeme na pánvi. ( Olej máme v marinádě )

připravíme TATARKU

A TO JE VÝSLEDEK - MOC DOBRÉ!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jitule28 18. 9. 2017, 16:00
Kolik dáváte toho oleje do té marinády?
BIGSTAR 5. 1. 2009, 16:35
To jsem moc ráda, že Vám chutnalo (hello)
ELIANI 1. 1. 2009, 20:43
Dobrý den Kristýno, dnes jsem vyzkoušela a oběd měl úspěch. Všem moc chutnalo. (Y) (Y) (Y) Díky za tip a vše nej do nového roku. (novy rok) Hanka (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie