(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
VEPŘOVÉ PLÁTKY S HRANOLKAMI A OBLOHOU

Potřebné ingredience
400 - 500g vepřového masa ( plecko, kýta,...
rajče
paprika
okurka
NA NALOŽENÍ MASA: olej, grilovací koření, 3 stroužky česneku, mletá červená paprika, vegeta, pepř
NA DOMÁCÍ TATARKU: Majonéza, hořčice, sojová omáčka, pepř
Postup přípravy
1. Den nebo 2 předem si naložíme maso do marinády, kterou připravíme z oleje, grilovacího koření, prolisovaných česneků, mleté papriky, soli nebo vegety a pepře. Dáme do lednice. Maso pak opečeme na pávni, olej již dávat nemusíme. BUDE KRÁSNĚ MĚKKÉ!
2. tatarku připravíme smícháním majonézy, hořčice, asi lžičku nebo 2 sojové omáčky a ochutíme pepřem, SŮL NEDÁVÁME.
4. podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
2. tatarku připravíme smícháním majonézy, hořčice, asi lžičku nebo 2 sojové omáčky a ochutíme pepřem, SŮL NEDÁVÁME.
4. podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.

Maso naložíme do připravené marinády a necháme uležet klidně i 2 dny v lednici v uzavřené krabičce

Maso opečeme na pánvi. ( Olej máme v marinádě )

připravíme TATARKU

A TO JE VÝSLEDEK - MOC DOBRÉ!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jitule28
(upraveno)
18. 9. 2017, 16:00
Kolik dáváte toho oleje do té marinády?
nahlásit

BIGSTAR
(upraveno)
5. 1. 2009, 16:35
To jsem moc ráda, že Vám chutnalo

nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
1. 1. 2009, 20:43
Dobrý den Kristýno, dnes jsem vyzkoušela a oběd měl úspěch. Všem moc chutnalo.
Díky za tip a vše nej do nového roku.
Hanka





nahlásit