Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Znojemská omáčka

0.0
Znojemská omáčka

Potřebné ingredience

500 g vepřového masa, 4 kyselé okurky, 2 uvařená vejce, 2 tenké párky, 3 lžíce plnotučné hořčice, cibule, 1 masox, lžička červené papriky, sůl, pepř, instantní jíška.

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na plátky nebo menší kousky. Naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Poté opečeme na pávni do hněda s cibulkou. Přendáme do papiňáku, přidáme hořčici, mletou papriku, zalijeme vodou (podle toho, kolik chceme mít omáčky), přidáme 1/2 nakrájených okurek na drobno. Vaříme 30 minut. Poté přidáme nakrájené párky, zbytek okurek a nakrájená vajíčka. Dochutíme a zahustíme instantní hnědou jíškou. Podáváme s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

plamenek 19. 2. 2019, 8:02
To jsou rozlítané ptáčky z vepř.masa.
smolinka1 18. 2. 2019, 17:15
Robila som podľa tohoto receptu a je to naozaj výborné :) Ďakujem za receptík (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie