(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Znojemské ragů

Potřebné ingredience
50 dkg vepřové libové plece,3cibule,2 lžíce oleje,2 lžíce hl.mouky,sůl.pepř-dle chuti,trochu sladké papriky,1/2 lžičky mletého kmínu,trochu bazalky a majoránky,6 kyselých okurek,asi 5-10 dkg libového uzeného
Postup přípravy
2 cibule nadrobno nakrájíme a osmahneme v papiňáku (nebo kastrolu),přidáme maso pokrájené na kostky-zprudka orestujeme.Pak osolíme ,přidáme koření ,podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Šťávu zaprášíme moukou-promícháme -osmahneme a zalijeme vodou.Vzniklou omáčku rozmícháme ,přidáme do ní na kostičky pokrájené okurky,uzené maso a třetí cibuli pokrájenou na větší kostičky.Za stálého míchání povaříme asi 10 minut.Můžeme dochutit lžící láku z okurek.
PZ nejlépe chutná s dušenou rýží.
Šťávu zaprášíme moukou-promícháme -osmahneme a zalijeme vodou.Vzniklou omáčku rozmícháme ,přidáme do ní na kostičky pokrájené okurky,uzené maso a třetí cibuli pokrájenou na větší kostičky.Za stálého míchání povaříme asi 10 minut.Můžeme dochutit lžící láku z okurek.
PZ nejlépe chutná s dušenou rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé