Zobrazit přihlášovací formulář
CUKROVÍ
domácí čokoláda

domácí čokoláda

Potřebné ingredience

120g Omegy (nebo jiného 100% tuku), 100g moučkového cukru, 1 lžička Solamylu, 2 lžičky hladké mouky, 30g kakaa (nejlépe Holandské)

Postup přípravy

Tahle čokoláda je výborná třeba na polévání cukroví, nebo růcných buchet. Když mi nějaká ta čokoláda zbyde, tak ji naliju do formiček na cukroví (vypláchnuté studenou vodou) a…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Mandlový sen

Mandlový sen

Potřebné ingredience

NA HMOTU: 200g mandlových nudliček, 100g mléčné čokolády, kousek Omegy na rozpuštění čokolády NA KRÉM: 100ml smetany ke šlehání, 150g bílé čokolády, 50g mléčné čokolády, 80g másla NA NAMÁČENÍ: 1 dávka domácí čokolády viz. můj další recept

Postup přípravy

Tohle cukroví je u nás vždycky hned pryč. Vyjde docela draze, ale u nás ho prostě každý rok vyžadují.
Postup vypadá složitě, ale je to jednoduché. Jen se pořád čeká než něco…

Zobrazit více...

Kategorie