Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
Segedinský guláš z vepřového bůčku s domácím knedlíkem

Segedinský guláš z vepřového bůčku s domácím knedlíkem

Potřebné ingredience

0,5kg vepřového libového bůčku, sklenka 0,7l sterilovaného zelí (červené nebo bílé), cibule, olej, bobkový list, nové koření, kmín, červená paprika, hl. mouka + voda na jíšku, sůl knedlíky: 300g pol. mouky, 200g hrubé mouky, 300ml mléka, 1 vejce, malá lžíčka soli a cukru, sáček suš. droždí zadělávám v domácí pekárně, vařím z obou stran po 10 min, po vyndání propíchám vidličkou

Postup přípravy

Osmahnu cibuli na kostičky na oleji do růžova, přidám na kostičky nakrájený bůček, přidám všechno koření přiměřeně , osolím a zaleju vodu, dusím 45min. Mezitím si udělám jíšku z…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Vepřová játra na minutku

Vepřová játra na minutku

Potřebné ingredience

Vepřová játra, olej

Postup přípravy

Játra nakrájíme na plátky, na bocích nakrojíme (aby se nám při smažení nezkroutily), naklepeme, dáme na rozpálenou pánvičku s plejem a opékáme z obou stran 3 min (dáme do trouby…

Zobrazit více...

Kategorie