Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Segedinský guláš z vepřového bůčku s domácím knedlíkem

0.0
Segedinský guláš z vepřového bůčku s domácím knedlíkem

Potřebné ingredience

0,5kg vepřového libového bůčku, sklenka 0,7l sterilovaného zelí (červené nebo bílé), cibule, olej, bobkový list, nové koření, kmín, červená paprika, hl. mouka + voda na jíšku, sůl

knedlíky: 300g pol. mouky, 200g hrubé mouky, 300ml mléka, 1 vejce, malá lžíčka soli a cukru, sáček suš. droždí
zadělávám v domácí pekárně, vařím z obou stran po 10 min, po vyndání propíchám vidličkou

Postup přípravy

Osmahnu cibuli na kostičky na oleji do růžova, přidám na kostičky nakrájený bůček, přidám všechno koření přiměřeně , osolím a zaleju vodu, dusím 45min. Mezitím si udělám jíšku z vody a hl. moukyv hrnečku, do vroucího základu to naleju a promíchám a vařím dalších 30min, přidám i zelí.

šišky

guláš

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie