bomboniera
Potřebné ingredience
korpus- 4 pudinky, 4 vejce, 1/2 hrnku cukru, 3/4 hrnku oleje, prdopeč krém- mléko, mouka, pudink, cukr, čokoláda, máslo mléčná hmota- cukr, suš. mléko, trocha másla, voda hmota z pěnových bombonů, dala jsem šmouly
Postup přípravy
krémík je podle paní Věry ID 48978 a je moc dobrý
marcoš a korpus je z MMB, ale už neznám majitelky receptů
pod krémem jsem promazala navíc jahodovou pomazánkou a proložila…
Dort s hrošíkama
Potřebné ingredience
Korpus: koupila jsem =0) KRÉM: od maminek zde, nikdy si nepamatuju, kde jsem recept našla, ale krém je výborný, tak posílám dál... 4 lžíce moučkového cukru, 1 lžíce hladké mouky ( já dala o něco víc- o necelou lžcíci), 1 lžíce kakaa , 2 celá vejce, 9 lžic mléka, kostka másla .
Postup přípravy
Na krém v misce nad parou šleháme asi 10 min všechny přísady. Potom odstavíme a mícháme aby nám hmota vystydla. Nakonec zašleháme změklé máslo. Na radu oné maminky jsem přidala…
Žabičkový dortík
Potřebné ingredience
Korpusy jsem koupila hotové, krém jsem dělala jahodovo- pudinkový a marcipán ze sušeného mléka a cukru s máslem
Postup přípravy
Dort vznikl v "polních" podmínkách na chatě u mamky, proto jsou mimojiné např. koupené korpusy...Omlouvám se za nekvalitu fotek...měla jsem jen telefon
dort s pudinkovým korpusem
Potřebné ingredience
korpus: 4 VEJCE,4 VANILKOVÉ PUDINkY,1 HRNEK CUKRU , 3/4 HRNKU OLEJE ,1 PRÁŠEK DO PEČIVA tento recept jsem našla u nějaké maminky a asi zde a protože mi přišel zajímavý, tak jsem ho vyzkoušela a vypadá moc pěkně Krém: pudinkový s máslem Marcipán: sušené mléko, cukr, máslo, voda
Postup přípravy
Těsto: Oddělíme žloutky od bílků...Utřeme žloutky s cukrem do pěny , přidáme vanil.pudinky+ prášek do pečiva ,olej a sníh z bílků, promícháme a lijeme do vymazané a vysypané…
KDE SE STALA CHYBA =0)
Potřebné ingredience
MŮJ PRVNÍ A ZÁROVEŇ POSLEDNÍ DORT!!!
Postup přípravy
MILÉ MAMINKY, VŠECHNY, KTERÉ VYRÁBÍTE TY NÁDHERNÉ, PROFESIONÁLNĚ VYHLÍŽEJÍCÍ DORTY-MÁTE MŮJ HLUBOKÝ OBDIV...PO TŘECH HODINÁCH ZDOBENÍ DLE MÉ NULOVÉ FANTAZIE TO DOPADLO TAK, JAK…