Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Uzený jazyk se špenátem

Uzený jazyk se špenátem

Potřebné ingredience

Špenát, hl. mouka, máslo, šlehačka (mléko) Uzený jazyk Brambory uvarené ve slupce, dětská krupička, hrubá a polohrubá mouka, sůl

HOVĚZÍ MASO
Restovaná játra

Restovaná játra

Potřebné ingredience

Hovězí (vepřová) játra, hladká mouka, koření (polévkové - 2 lžičky, sladká paprika - 1 lžička, pepř) olej na smažení

Postup přípravy

Hladkou mouku (cca 3 polévkové lžíce) smíchám s kořením a obalím v ní na plátky nakrájenou játru, kterou pak orestuju na pánvi.

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Španělský ptáček

Španělský ptáček

Potřebné ingredience

Hovězí rolády, hořčice, sůl, pepř, rýže, hladká mouka, polévkové koření, ml. paprika
Náplň: anglická slanina, uzeniny, vejce, cibule, čerstvá papika, kyselé okurky

Postup přípravy

Hovězí rolády si naklepeme, po jedné straně osolíme, opepříme a silně potřeme hořčicí. Pak lehce posypeme rýži. Na to dáme vaječinu připravenou z anglické slaniny na které lehce…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí na divoko se zakysanou smetanou

Hovězí na divoko se zakysanou smetanou

Potřebné ingredience

Hovězí maso (cca 3/4 kg), velká cibule, olej, drcený kmín, sladká a pálivá ml. paprika, pepř, polévkové koření, 1-2 bobkové listy, velká zakysaná smetana 400ml , mléko - 1litr, hladká mouka

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme oleji. Přidáme na kousky nakrájené hovězí maso (přední nebo kližka) okmínujeme, přidáme polévkové koření nebo hovězí kostku a chvíli dusíme…

Zobrazit více...

Kategorie