Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Španělský ptáček

0.0
Španělský ptáček

Potřebné ingredience

Hovězí rolády, hořčice, sůl, pepř, rýže, hladká mouka, polévkové koření, ml. paprika
Náplň: anglická slanina, uzeniny, vejce, cibule, čerstvá papika, kyselé okurky

Postup přípravy

Hovězí rolády si naklepeme, po jedné straně osolíme, opepříme a silně potřeme hořčicí. Pak lehce posypeme rýži. Na to dáme vaječinu připravenou z anglické slaniny na které lehce opečeme nakrájenou klobásu nebo uzené (nebo obojí :-)) přidáme na proužky nakrájenou cibuli, papiku nakrájenou na kostičky a vejce. Ochutíme solí a pepřem a klademe na rolády. Přidáme kousek kyselé okurky a rolády zabalíme a sepneme nebo raději zavážeme nití. Obalíme v hladké mouce do které zamícháme trochu polévkového koření a mleté papriky. Pak osmažime ze všech stran do zlata na oleji, vložíme do hrnce, zalijeme (pokud nám zbude náplň, nebo kousky kyselé okurky tak je můžeme přidat) a vaříme do měkka.
Podáváme např. s rýži a salátem z červeného zelí.

Hovězí plátek, osolený, opepřený, potřený hořčicí a posypaný rýži .....
Rýže ptáček krásně utěsní a natáhne do sebe všechny ty dobré chutě a vůně :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie