(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Španělské ptáčky

Potřebné ingredience
hovězí maso, sůl, pepř, hořčice, šunka, slanina, okurky zavařené, vařené vejce, tuk, cibule, hovězí vývar, bobkový list, máslo, hladká mouka
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Pokladme slaninou, šunkou, vejcem, okurkou a zamotáme do ruliček, které osmahneme na tuku. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme slaninu a hořčici a osmahneme. Nalijeme vývar a vlijeme na ptáčky. Dusíme. Pak maso vyndáme, zahustíme omáčku moukou, rozmixujeme a přecedíme a povaříme.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé