Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Španělské ptáčky

0.0
Španělské ptáčky

Potřebné ingredience

hovězí maso, sůl, pepř, hořčice, šunka, slanina, okurky zavařené, vařené vejce, tuk, cibule, hovězí vývar, bobkový list, máslo, hladká mouka

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Pokladme slaninou, šunkou, vejcem, okurkou a zamotáme do ruliček, které osmahneme na tuku. Na oleji osmažíme cibulku, přidáme slaninu a hořčici a osmahneme. Nalijeme vývar a vlijeme na ptáčky. Dusíme. Pak maso vyndáme, zahustíme omáčku moukou, rozmixujeme a přecedíme a povaříme.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie