Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK

0.0
ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK

Potřebné ingredience

hovězí maso,sul,pepř,hořčice,cibule,okurky kyselé,špek,vejce,hladká mouka

Postup přípravy

maso naklepeme,osolime,opepříme a potřeme hořčicí,dáme pulku vajíčka vařeného,kousek špeku,okurku a zavineme do roládky,kousek špeku nakrajime na kostičky a podusíme s cibulí do hněda,přidáme lžíci hořčice a podlijeme vodou přidáme maso a vaříme do měkka,pak maso vyjmeme a omačku zahustíme hl.moukou,ještě 20min prováříme,příloha-knedlík,rýže,brambor-kdo jak má rád

naklepané-sul,pepř

hořčise,vejce,cibule,okurka,špek

hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bromovka 27. 10. 2010, 22:14
Jani, já dělám úplně stejně, jen na plátek masa potřený hořčicí dám ještě 2-3 kolečka junioru, pak to ostataní jako vy a dále už stejně. Manžel ptáčky miluje, takže se čas od času obětuju a piplám se s tím ,-) ,-) ,-)
jjjjezura 29. 10. 2010, 20:50
@Bromovka ja na ten salamek nejak zapomela ,-) ,-)
paajjaa 25. 10. 2010, 19:46
Ty jsi šikulka!! Já se s tím neprdím,nakrájím všechno dohromady a je to taky mooooc dobroučký!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie