Španělské ptáčky
Potřebné ingredience
Hovězí plátky, hořčice, kyselý okurek, vařené vejce, brambor, slaninka, vývar nebo voda
Postup přípravy
Plátky masa jsem naklepala, osolila, opepřila a potřela hořčicí. Po té posypala rýží, přidala brambor, okurky, vejce, slaninu...
Ptáčky jsem zatočila a obtočila bílou nití.
Cibulku osmažíme dorůžova...
Přidáme připravené ptáčky na cibulový základ.
Zbytky co mi zůstaly, jsem přidala na masíčko... a zalila vývarm, který jsem vařila vedle v hrnci (viz hovězí vývar)
...
zalijeme vývarem.. promícháme...
...
Přiklopené vaříme minimálně hodinku... i víc... podle masíčka....
Takhle se mi to vaří a bublá....
Když je maso měkké, vyjmeme a odtočíme nit... Mezitím si výpek zředíme mírně vodou, přidáme vodu s moukou a uděláme omáčku k masíčku... Podáváme s rýží a kyselým okurkem...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé