Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Španělské ptáčky

0.0
Španělské ptáčky

Potřebné ingredience

Hovězí plátky, hořčice, kyselý okurek, vařené vejce, brambor, slaninka, vývar nebo voda

Postup přípravy

Tak dnešní oběd vypadal tak to...

Plátky masa jsem naklepala, osolila, opepřila a potřela hořčicí. Po té posypala rýží, přidala brambor, okurky, vejce, slaninu...

Ptáčky jsem zatočila a obtočila bílou nití.

Cibulku osmažíme dorůžova...

Přidáme připravené ptáčky na cibulový základ.

Zbytky co mi zůstaly, jsem přidala na masíčko... a zalila vývarm, který jsem vařila vedle v hrnci (viz hovězí vývar)

...

zalijeme vývarem.. promícháme...

...

Přiklopené vaříme minimálně hodinku... i víc... podle masíčka....

Takhle se mi to vaří a bublá....

Když je maso měkké, vyjmeme a odtočíme nit... Mezitím si výpek zředíme mírně vodou, přidáme vodu s moukou a uděláme omáčku k masíčku... Podáváme s rýží a kyselým okurkem...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 27. 11. 2009, 18:49

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie