OMÁČKY
Zobrazit více...
Koprová, koprovka, kopračka...... :-)
Potřebné ingredience
Máslo, hladká mouka, smetana, kopr, sůl, ocet, cukr.
Postup přípravy
Pokud je omáčka s hovězím masem, dáme maso vařit do osolené vody. Až je maso měkké, vyjmeme ho, pokrájíme na plátky a dáme stranou. Vývar necháme vychladnout.
V kastrolu si…
OMÁČKY
Zobrazit více...
Svíčková jako od maminky
Potřebné ingredience
500g hovězího masa (může být i jiné - krůtí, divočák, králík...) 2 větší cibule 3 mrkve 1 petržel kousek celeru 1 smetana ke šlehání 1 bobkový list 8 kuliček nového koření cca 10 kuliček celého pepře sůl pepř cukr voda citron šlehačka brusinky hladká mouka
Postup přípravy
Hovězí maso dobře omyjeme, zbavíme blan.
Na rozpáleném oleji zesklovatíme na drobno pokrájenou cibuli, přidáme maso a strouhanou kořenovou zeleninu.Společně restujeme dokud se…