(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Koprová, koprovka, kopračka...... :-)

Potřebné ingredience
Máslo, hladká mouka, smetana, kopr, sůl, ocet, cukr.
Postup přípravy
Pokud je omáčka s hovězím masem, dáme maso vařit do osolené vody. Až je maso měkké, vyjmeme ho, pokrájíme na plátky a dáme stranou. Vývar necháme vychladnout.
V kastrolu si připravíme máslovou jíšku do které přidáme čerstvý, sterilovaný nebo mražený kopr, podlijeme vývarem nebo studenou vodou (menší množství!!!) a stále mícháme. Ochutíme solí, octem a cukrem. Průběžně podléváme až dostaneme požadovanou hustotu. Nakonec přidáme smetanu.
Podáváme s knedlíkem nebo bramborem.
Místo masa může být vařené vejce.
V kastrolu si připravíme máslovou jíšku do které přidáme čerstvý, sterilovaný nebo mražený kopr, podlijeme vývarem nebo studenou vodou (menší množství!!!) a stále mícháme. Ochutíme solí, octem a cukrem. Průběžně podléváme až dostaneme požadovanou hustotu. Nakonec přidáme smetanu.
Podáváme s knedlíkem nebo bramborem.
Místo masa může být vařené vejce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé