Zobrazit přihlášovací formulář
KRÁLIČÍ MASO
Králík na hořčici

Králík na hořčici

Potřebné ingredience

Celý králík bez hlavy nebo jen hřbet a stehna, kelímek plnotučné hořčice, sůl, 15 - 20 dkg měkkého salámu (uzené maso).

Postup přípravy

Králíka očistíme, osolíme a celého potřeme i zevnitř hořčicí, nešetříme. Spotřebuji ten kelímek (2 dcl) téměř celý. Vložíme do pekáče, okolo nasypeme salám nakrájený na kostičky,…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Vločková srdíčka (bez vajec)

Vločková srdíčka (bez vajec)

Potřebné ingredience

20 dkg jemných ovesných vloček
20 dkg hladké mouky
25 dkg hery
25 dkg moučkového cukru
15 dkg mletých ořechů

Postup přípravy

Vločky nasucho opražíme v troubě(stačí trochu) a necháme vychladnout. Na vále ze všech přísad vypracujeme těsto, které dáme odležet. Druhý den ho vyválíme a vykrajujeme srdíčka…

Zobrazit více...

Kategorie