Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Králík na hořčici

0.0
Králík na hořčici

Potřebné ingredience

Celý králík bez hlavy nebo jen hřbet a stehna, kelímek plnotučné hořčice, sůl, 15 - 20 dkg měkkého salámu (uzené maso).

Postup přípravy

Králíka očistíme, osolíme a celého potřeme i zevnitř hořčicí, nešetříme. Spotřebuji ten kelímek (2 dcl) téměř celý. Vložíme do pekáče, okolo nasypeme salám nakrájený na kostičky, podlijeme vodou a pečeme přikrytý v troubě. Hlavně musíme hlídat, aby byl pořád podlitý vodou, aby se hořčice nepřipálila, pak ztmavne a zhořkne. V půlce pečení obrátíme. Je to vynikající věc, ta hořčice tomu dodá výbornou chuť a přebije tu králičinu. Nejlepší je s bramborovou kaší. Doporučuji vyzkoušet. Jitka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JanekS 26. 7. 2009, 11:32
Výborné (clamp) (clamp), jednoduché a opravdu to přebije tu králičinu. (pl) (Y). Mohu jen doporučit.
anastazia6 20. 6. 2009, 11:42
Dneska jsem králíka dělala podle vyšeho receptu :-) opravdu musím uznat výborný. (Y) (Y) Z bramborovou kaší opravdu chutná skvěle. Opravdu také doporučuji. (jidlo) (jidlo) (radost) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie