RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
MARINOVANÉ KOUSKY Z PANGASE
Potřebné ingredience
PANGAS, KMÍN,GRILOVACÍ KOŘENÍ NA RYBU S CITRONEM OLEJ HOTOVÁ JÍŽKA KNOR SVĚTLÁ
Postup přípravy
PŮVODNÍ RECEPT JSME NAŠLA V JITULČINÝCH RECEPTECH JÁ SI HO UPRAVILA PODLE NAŠICH CHUTÍ
PANGASE NECHÁM ROZMRAZIT,NAKRÁJÍM NAKOUSKY KTERÉ DÁM DO MISKY SPOLEČNĚ S 2-3 LŽIČKAMI…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
SMAŽENÝ PANGAS
Potřebné ingredience
FILETY PANGASE,KOŘENÍ NA RYBU, SMĚS NA OBALENÍ,MÁSLO NA PEČENÍ
Postup přípravy
RYBU SI NECHÁM MÍRNĚ ROZMRZNOUT ABY SE DALA PŘEPŮLIT(RADĚJI JI MÁME NA MENČÍ PORCE)MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA RYBU,OBALÍM VE SMĚS NA OBALOVANÍ A POZVOLNA OPEČU NA ROZEHŘÁTÉM MÁSLE