(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
MARINOVANÉ KOUSKY Z PANGASE
Potřebné ingredience
PANGAS,
KMÍN,GRILOVACÍ KOŘENÍ NA RYBU S CITRONEM
OLEJ
HOTOVÁ JÍŽKA KNOR SVĚTLÁ
Postup přípravy
PŮVODNÍ RECEPT JSME NAŠLA V JITULČINÝCH RECEPTECH JÁ SI HO UPRAVILA PODLE NAŠICH CHUTÍ
PANGASE NECHÁM ROZMRAZIT,NAKRÁJÍM NAKOUSKY KTERÉ DÁM DO MISKY SPOLEČNĚ S 2-3 LŽIČKAMI GRILOVACÍHO KOŘENÍ NA RYBU S CITRONEM, PŘIDÁM KMÍN,VŠE SE ZALEJE OLEJEM A NECHÁ V LEDNICI MARINOVAT(JÁ TO MĚLA CCA 3HODINKY)
NA PÁNVI ROZEHŘEJI MALINKO OLEJE A DÁM ORESTOVAT PANGASE,PUSTÍ MALINKO ŠTÁVY KDYŽ JSOU KOUSKY OPEČENÉ DO ZLATOVA JE HOTOVO,JÁ JSME ŠTÁVU MALINKO ZAHUSTILA HOTOVOU JÍŽKOU
PANGASE NECHÁM ROZMRAZIT,NAKRÁJÍM NAKOUSKY KTERÉ DÁM DO MISKY SPOLEČNĚ S 2-3 LŽIČKAMI GRILOVACÍHO KOŘENÍ NA RYBU S CITRONEM, PŘIDÁM KMÍN,VŠE SE ZALEJE OLEJEM A NECHÁ V LEDNICI MARINOVAT(JÁ TO MĚLA CCA 3HODINKY)
NA PÁNVI ROZEHŘEJI MALINKO OLEJE A DÁM ORESTOVAT PANGASE,PUSTÍ MALINKO ŠTÁVY KDYŽ JSOU KOUSKY OPEČENÉ DO ZLATOVA JE HOTOVO,JÁ JSME ŠTÁVU MALINKO ZAHUSTILA HOTOVOU JÍŽKOU
NAKRÁJENÝ PANGAS NALOŽEN V GRILOVACÍM KOŘENÍ NA RYBU S CITRONEM SPOLU S CITRONEM VŠE ZALITÉ OLEJEM JIŽ NA ROZPÁLENÉ PANVI PŘIPRAVEN K RESTOVÁNÍ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
swetlus
(upraveno)
28. 11. 2009, 12:13
Perfektni klasickeho pangase na masle moc nemusim ale tohle bylo mnamozni, rano jsem ho nalozila a pak jen osmahla, je to rychle, snadne a dobre. tleskam !!!
Leňula*B
(upraveno)
17. 10. 2009, 9:14
tak na tuto dobrotu se chystám, nechtěla jsem obyč pangáska na másle, a koukala jsem že jste vařila polívečku podle mého nápadu z tlakáče, to mě moc potěšilo, náhoda, že jsem natrefila na Váš receptík děkuji , za dnešní inspiraci rybičky Lenka