Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Bylinkovy pangas s limetou

0.0
Bylinkovy pangas s limetou

Potřebné ingredience

pangas, bylinky, maslo, limeta

Postup přípravy

Pangase dame rovnou z mrazaku na pekac, podlejeme troskou vody (podlivam citronovou vodou, co mam ve dzbanu na piti:) ), osolime, posypeme bylinkama (dneska jsem mela nasusenou petrzel, ale cerstve by byly urcite lepsi) a dame pect cca na 20min, mezitim jednou otocime a prubezne podlivame, je-li treba.

Az je ryba temer hotova, tak k ni pridame jednu limetku nakrajenou na mesicky, rybu poklademe kousky masla a nechame jeste rychle zapect jenom na horni ohrev, popr. gril.

Limetky potom vymackame do stavy, kterou polijeme brambory - mnamka velika:)


DOBROU CHUT...!!!:)

.
.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JM123 8. 8. 2011, 16:12
Dobrý den Magdi, dneska jsem podle Vás uvařila a bylo to výborné, opravdu skvělý recept, děkuji! (Y) (Y) (Y) (Y)
L_B 9. 8. 2011, 8:59
@JM123 Jani, to jsem rada, ze chutnalo - takova pochvala je vzdycky nejlepsi... (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie