(recept
si oblíbilo 100 návštěvníků)
Losos zapečený se smetanou
Potřebné ingredience
1losos,1kelímek smetany,citron,česnek,pepř.2 větší cibule na čtvrtky.
Postup přípravy
Lososa nakrájíme na podkovičky ,pokapeme citronovou šťávou a necháme odpočinout.
Nesolíme hned,protože sůl vytahuje vodu a ryba by byla suchá.
Potom rybu potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme.
Pekáč vymažeme máslem a naskládáme podkovičky lososa.Přidáme nakrájenou cibuli.
Po krátkém pečení zalejeme smetanou.
Nesolíme hned,protože sůl vytahuje vodu a ryba by byla suchá.
Potom rybu potřeme utřeným česnekem se solí a opepříme.
Pekáč vymažeme máslem a naskládáme podkovičky lososa.Přidáme nakrájenou cibuli.
Po krátkém pečení zalejeme smetanou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mirkaberkys
(upraveno)
24. 11. 2015, 12:38
Vyzkoušeno a moc mi chutnalo. Díky
backa
(upraveno)
17. 12. 2015, 21:57
@mirkaberkys
Děkuji ,jsem ráda,že jste si pochutnali,měla jsem rozbitý počítač tak proto odpovídám tak pozdě.
Mirisek21
(upraveno)
4. 10. 2014, 11:17
vyzkouším vypadá velice
backa
(upraveno)
4. 10. 2014, 12:43
@Mirisek21
Díky
Nadik71
(upraveno)
25. 12. 2013, 16:57
Tedy moc moc děkuji za receptík včera jsem odpoledne hledala něco dobrého z lososa a ejhle mimibazar nezklamal..našla jsem tento receptík-co k tomu dodat FAMÓZNÍ!!!!!!Rodinka se olizovala a k tomu jsem udělala šťouchané brambory děkujimoc a přeji krásné vánoční svátky
backa
(upraveno)
28. 12. 2013, 10:09
@Nadik71
Já moc děkuji,že se osvědčil recept
Mášenka
(upraveno)
18. 11. 2012, 13:21
Super recept, fakt výborné!!! Chutnalo celé rodince. Děkuji!
backa
(upraveno)
19. 11. 2012, 7:55
@Mášenka
Děkuji Dáši
Zrušený účet
(upraveno)
25. 9. 2011, 11:57
Táňo,to je opravdu vynikající jídlo na lepší lososové podkovy než právě podle vašeho receptu jsem ještě nenarazila - díky za tip - mám Váš recept mezi oblíbenými
backa
(upraveno)
25. 9. 2011, 15:48
@
Moc děkuji Miriam jsem ráda,že se recept osvědčil
Pernicka
(upraveno)
24. 12. 2008, 12:13
Tak si ho dnes uděláme k salátu už se mi sbíhají sliny
lenadv
(upraveno)
1. 9. 2008, 20:53
Jen mám dotaz, zda se to dá udělat i z kapra nebo třeba amura? Manžel rybaří, tak mi občas něco doveze, ale zatím to mám v ledničce a nemám nápady
ja75na
(upraveno)
22. 4. 2008, 7:52
Vynikající
paolo
(upraveno)
19. 2. 2008, 20:57
na závěr jsem tu dobrotu posypal natí z mladé šalotky+chleba...opravdu MŇAM
Paja78
(upraveno)
25. 11. 2007, 14:36
Dobrý den, dnes jsem lososa dělala podle Vašeho receptíku. Byl výýýýborný. Manžel si jenom mlaskal. Vřele doporučuji. Pavlína
backa
(upraveno)
9. 7. 2007, 16:28
My také milujeme lososa a se smetanou nám moc chutnal,proto jsem se podělila s receptem.
Boban1
(upraveno)
7. 6. 2007, 13:42
Tak tohle určitě zkusím, losasa nebo pangase milujeme. Ale kupuju filety, jsou úplně bez kostí.
kari
(upraveno)
7. 6. 2007, 12:43
jak dlouho po zalití se má ještě péciděkuji karin
backa
(upraveno)
8. 6. 2007, 14:54
@kari
Asi tak půl hodinky ryba nepotřebuje dlouhé pečení.
Alanet
(upraveno)
23. 4. 2007, 9:25
Jé teď jsem si všimla,že to jste vy co jsem Vám chválila dort.Tak jsem pekla holce k narozeninám Váš korpus a byl moc dobrý.
backa
(upraveno)
8. 6. 2007, 14:52
@Alanet
To jsem ráda,že se Vám korpus povedl a byl dobrý
Alanet
(upraveno)
23. 4. 2007, 9:24
Mohu dát tu smetanu zakysanou?
backa
(upraveno)
8. 6. 2007, 14:51
@Alanet
Martinko,nedávejte zakysanou mám to vyzkoušené ona se mi v tom vždycky srazila.
backa
(upraveno)
24. 4. 2007, 9:32
@Alanet
Marti.raději ne zakysaná se ráda srazí a pak jsou tam kousky.