(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Zapečené treska se smetanou.
Potřebné ingredience
pro dvě osoby:4 kostky filé tresky, na zálivku :1 smetana12% ,1pol.lžíce hořčice,4 stroužky česneku,2 lžíce pasty z( rajčat ,papriky ,cibule),1 cibule,10 dkg strouhaného sýru, 4plátky uzené slaniny.
Koření:sůl,pepř a koření na ryby. Nebo kořením zlaté kuře.
Postup přípravy
Kostky tresky osolíme,opepříme a posypeme kořením na ryby.Obalíme lehce v hladké mouce a opečeme.
Naskládáme do ohnivzdorné mísy ,v tom samém tuku osmahneme cibuli na proužky .Posypeme filé zalijeme zálivkou,posypeme strouhaným sýrem a poklademe slaninkou.
Dáme zapéct na 30 min.Je to rychlé.
Příloha bramborová kaše.
Naskládáme do ohnivzdorné mísy ,v tom samém tuku osmahneme cibuli na proužky .Posypeme filé zalijeme zálivkou,posypeme strouhaným sýrem a poklademe slaninkou.
Dáme zapéct na 30 min.Je to rychlé.
Příloha bramborová kaše.
opečeme filé
osmahneme cibuli
šupneme do trouby na 30minut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jáňa2
(upraveno)
8. 4. 2008, 12:43
Dobrý den Tatjano,chtěla bych vyzkoušet váš recept a mám dotaz, tu pastu z rajčat, paprik a cibule si děláte sama nebo jí někde kupujete?
backa
(upraveno)
21. 4. 2008, 9:19
@Jáňa2
Jani,tu pastu si dělám sama,mám ji v receptech.Možná se dá i koupit podobná v obchodě. Odepisuji dost pozdě omlouvám se. Táňa