Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

FILÉ ZAPEČENÉ V ZAKYSANÉ SMETANĚ

0.0
FILÉ ZAPEČENÉ V ZAKYSANÉ SMETANĚ

Potřebné ingredience

RECEPT OD: Labužník Vlastinka02 *******************************************************************************************5 porcí 5 kostek filé, citrónová šťáva, sůl, pepř, grilovací koření, 150 g tvrdého sýra, mletá sladká paprika, zelená sekaná nať (pažitka, petrželka, pórek), 500 ml zakysané smetany, několik kapek worchesterové omáčky, 2 lžíce kečupu (nemusí být), olej na pánev

Postup přípravy

Plátky filé zakapeme citrónem, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a mletou paprikou a opečeme na tuku z obou stran.

Sýr nastrouháme a smícháme ho se zakysanou smetanou, nasekanými zelenými natěmi, solí, mletou paprikou a několika střiky worchesterové omáčky a kečupem (nemusí být).

Opečené filé přendáme do zapékací misky i se šťávou z pečení, zalijeme smetanovou kaší a zapečeme v troubě.
Doporučená příloha: hranolky, brambory, bramborová kaše, zeleninový salát

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bibiána H. 27. 10. 2012, 14:07
(Y) (Y) (Y)
MiiinaH 27. 10. 2012, 13:02
Skvělé!!! Místo tvrdého sýru jsem dala Nivu a nemělo to chybu :-) (Y) (Y) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie