(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
losos zapečený v alobalu
Potřebné ingredience
Losos, máslo, podravka, koření na ryby, pórek, alobal.
Postup přípravy
Lososa si nakrájíme na podkovy a z jedné strany ho posypeme kořením na ryby a zdruhé strany podravkou. Připravíme si alobal na který dáme plátek másla, okořeněného lososa a posypeme pórkem a zabalíme. (každý kousek zabalíme zvlášť) poklademe na máslem vymaštěný plech a dáme do vyhřáté trouby na 25 min zapéct.
Je to fakt mňamka, rychlé a jednoduché.
Je to fakt mňamka, rychlé a jednoduché.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
dalamanek
(upraveno)
22. 11. 2009, 13:24
Moc dobré, rychlé a jednoduché, fakt super, Leni, díky za receptík Iva
jičinka
(upraveno)
24. 11. 2009, 17:59
@dalamanek
Jsem ráda, že chutnalo. Díky Lenka
certos
(upraveno)
12. 5. 2009, 11:11
určitě vyzkoušíme zní to moc lákavě