Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

losos zapečený v alobalu

0.0
losos zapečený v alobalu

Potřebné ingredience

Losos, máslo, podravka, koření na ryby, pórek, alobal.

Postup přípravy

Lososa si nakrájíme na podkovy a z jedné strany ho posypeme kořením na ryby a zdruhé strany podravkou. Připravíme si alobal na který dáme plátek másla, okořeněného lososa a posypeme pórkem a zabalíme. (každý kousek zabalíme zvlášť) poklademe na máslem vymaštěný plech a dáme do vyhřáté trouby na 25 min zapéct.
Je to fakt mňamka, rychlé a jednoduché.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dalamanek 22. 11. 2009, 13:24
Moc dobré, rychlé a jednoduché, fakt super, Leni, díky za receptík (Y) (Y) :-) (F) (F) (F) Iva
jičinka 24. 11. 2009, 17:59
@dalamanek Jsem ráda, že chutnalo. Díky Lenka
certos 12. 5. 2009, 11:11
(Y) (Y) (Y)určitě vyzkoušíme (F) (F) (F) ^o)zní to moc lákavě (pl) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie