Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

LOSOS PEČENÝ V ALOBALU

0.0
LOSOS PEČENÝ V ALOBALU

Potřebné ingredience

losos (podkovy či plátky), sůl, řeřicha, kopr, smetana ke šlehání, mrkev, bílé víno, máslo, jarní cibulku, brambory.

Postup přípravy

Uvaříme mrkev nakrájenou na kolečka, do misky si zatím připravíme směs z jedné šlehačky, řeřichy, soli, bílého vína, jarní cibulky a přidáním uvařené mrkve a vše promícháme. Nastřiháme si alobal na větší čverce, vymažeme je máslem a na každý si položíme jednu podkovu z lososa, přidáme na lososa připravenou směs a pak ještě poklademe koprem. Po té zabalíme alobalem a dáme na plech. Přidáváme postupně vedle sebe další zabalené lososy a dáme péct do trouby zhruba na 35 - 45 min na 180 - 200 stupňů.Podáváme s vařeným bramborem a třeba i s okorkuvým salátem.¨Přejeme dobrou chuť !

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie