(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Zelné závitky
Potřebné ingredience
1/2 kg mletého masa, 1 vejce, koření na sekanou, hořčice, smetana, plátkový eidam, zelí
Postup přípravy
Jednotlivé listy zelí uvaříme a vykrojíme tvrdý střed listu. Mleté maso ochutíme jako na sekanou a uděláme malé válečky. Já jich měla 7. Každý váleček položíme na 2 plátky eidamu potřené hořčicí, zabalíme okolo masového válečku a ještě obalíme zelným listem. Závitky naskládáme hustě vedle sebe do zapékací mísy, podlijeme smetanou na šlehání a pečeme. Ke konci pečení položíme na každý závitek ještě plátek sýra a dopečeme. Je to opravdu velmi chutné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Blanusa
(upraveno)
6. 5. 2007, 21:43
Tak jsem dnes tento recept vyzkoušela k obědu a opravdu MŇAM,MŇAM,MŇAM! Tudíž doporučuji! Blanka