(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
"ŠKVARKY" Z PANGASE
Potřebné ingredience
1 balení pangase - ev. libovolné množství :-) hl.mouka, olej, grilovací česnekové koření, možno i sojová omáčka
Postup přípravy
Pangase necháme úplně rozmrazit, vodu vylijeme a pangase nakrájíme na drobnější kousky. Ty posypeme grilovacím česnekovým kořením (možno dle chuti samozřejmě i jiným), přidáme 2 lžíce oleje, možno i dvě lžíce sojové omáčky, promícháme a necháme cca hodinu ostát. Těsně před smažením obalíme v hladké mouce a smažíme prudce do zlatova. Po usmažení klademe na ubrousky, aby vysály přebytečný tuk a podáváme s br. kaší, bramborem.....dle chuti.
Škvarky jsem to nazvala proto, že mi to na první pohled opravdu připomnělo pravé škvarky.
Jsou opravdu moc dobré.
Škvarky jsem to nazvala proto, že mi to na první pohled opravdu připomnělo pravé škvarky.
Jsou opravdu moc dobré.
Připravíme suroviny...mě tu chybí ještě ta sójová omáčka.....
...přidáme olej, koření, ev. i sójovou omáčku a necháme proležet....
....prudce smažíme.....
....na ubrousku necháme vysát přebytečný tuk....
....a podáváme. DOBROU CHUŤ!!!!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Paluna
(upraveno)
5. 3. 2010, 21:46
Tak dneska uděláno jako rychlovka k obědu a opravdu jsme si moc pochutnali..... Výborný a rychlý!!
Lenka S
(upraveno)
17. 2. 2010, 16:27
Je to moc dobré. Zase něco jiného. Děkuji
Lennie
(upraveno)
17. 2. 2010, 22:15
@Lenka S
To jsem ráda, že vám chutnalo
Janca 3
(upraveno)
14. 2. 2010, 14:36
Lennie
(upraveno)
14. 2. 2010, 21:46
@Janca 3