(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Faširky z pangasa

Potřebné ingredience
Filety,korenie na ryby,cibula,cesnak,vajce,struhanka,tvrdy syr,petrzlenova vnat
Postup přípravy
Filety okorenime,osolime a opečieme na oleji.Vydličkou alebo rukami rozmrvime-nemelieme lebo by sme z toho mali blato-Dame do misy,pridame cibulku,cesnak,vajce,nastruhany syr,vnat a prisypeme tolko struhanky aby sa dali formovat faširky,obalime v struhanke a vyprazame.Podavame so zemiakmi,ja som urobila pyre a na masle orestovane zampiony a šalat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

PetraVla
(upraveno)
23. 11. 2009, 19:51
Marti,tak právě jste mi dala tip na zítřejší oběd
.A tu bram.kaši udělám taky se žampiony i když jsme to v takové kombinaci nikdy nejedli
.Díky moc



nahlásit
Egreska
(upraveno)
23. 11. 2009, 19:56
@PetraVla
Petra ,dufam ze si pochutite tak ako my..



nahlásit

wicht
(upraveno)
20. 3. 2009, 8:08
hned bych si dala


nahlásit