SMAŽENÝ PANGAS
Potřebné ingredience
FILETY PANGASE,KOŘENÍ NA RYBU, SMĚS NA OBALENÍ,MÁSLO NA PEČENÍ
Postup přípravy
RYBU SI NECHÁM MÍRNĚ ROZMRZNOUT ABY SE DALA PŘEPŮLIT(RADĚJI JI MÁME NA MENČÍ PORCE)MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA RYBU,OBALÍM VE SMĚS NA OBALOVANÍ A POZVOLNA OPEČU NA ROZEHŘÁTÉM MÁSLE
PANGASE NECHÁM MALINKO ROZMRAZIT ROZKRÁJÍM HO NA PORCE,MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA RYBU
JÁ POUŽÍVÁM TOTO KOŘENÍ
PANGASE OBALÍM V OBALOVACÍ SMĚSI,NA PÁNVI SE ROZPUSTÍM MÁSLO A ZVOLNA SMAŽÍM
JÁ MÍSTO KLASICKÉHO TROJOBALU POUŽÍVÁM TOTO,JE TO RYCHLÉ A PO TEPELNÉ UPRVĚ JE TO STEJNÉ.MASO SE NEMUSÍ ANI MOC KOŘENIT TATO SMĚS JE OCHUCENÁ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé