Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept

SMAŽENÝ PANGAS

0.0
SMAŽENÝ PANGAS

Potřebné ingredience

FILETY PANGASE,KOŘENÍ NA RYBU, SMĚS NA OBALENÍ,MÁSLO NA PEČENÍ

Postup přípravy

RYBU SI NECHÁM MÍRNĚ ROZMRZNOUT ABY SE DALA PŘEPŮLIT(RADĚJI JI MÁME NA MENČÍ PORCE)MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA RYBU,OBALÍM VE SMĚS NA OBALOVANÍ A POZVOLNA OPEČU NA ROZEHŘÁTÉM MÁSLE

PANGASE NECHÁM MALINKO ROZMRAZIT ROZKRÁJÍM HO NA PORCE,MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA RYBU

JÁ POUŽÍVÁM TOTO KOŘENÍ

PANGASE OBALÍM V OBALOVACÍ SMĚSI,NA PÁNVI SE ROZPUSTÍM MÁSLO A ZVOLNA SMAŽÍM

JÁ MÍSTO KLASICKÉHO TROJOBALU POUŽÍVÁM TOTO,JE TO RYCHLÉ A PO TEPELNÉ UPRVĚ JE TO STEJNÉ.MASO SE NEMUSÍ ANI MOC KOŘENIT TATO SMĚS JE OCHUCENÁ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie