(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Rybí škvarky
Potřebné ingredience
Rybí filet - lze jakákoliv ryba, ale např. treska nebo tilapia jsou výborné, protože mají pevnou strukturu masa. Mouka, strouhanka, červená paprika, provensálské koření, sůl, pepř, olej na smažení
Postup přípravy
Tento recept jsem před několika lety viděla na TV Paprika. Moje maminka a ani manžel ryby nejí, tento recept je jediný, o který si sami řeknou, že tam ta ryba není vůbec cítit. Dokonce mi sní pár odložených kousků k večeři...
maso osušíme a nakrájíme na co nejmenší nudličky. Osolíme, opepříme.
V misce smícháme mouku, strouhanku, cca 2 díly mouky a jeden díl strouhanky. Přidáme 1 PL červené papriky a 1 káv. lžičku provensálského koření.
vše řádně obalíme
a máme hotovo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
adny1
(upraveno)
5. 12. 2014, 8:42
u nás se tomu říká rybí hranolky :D, ale jinak je to to samé.... jen se po nich zapráší. DOPORUČUJI
Paluna
(upraveno)
4. 12. 2014, 21:58
LilisCalwert
(upraveno)
28. 4. 2014, 8:30
Stále čekám, kdy se mi z obalených stanou finální...
DanušaP
(upraveno)
5. 12. 2014, 7:48
@LilisCalwert
mamynko, nerejpejte jó?
JanaPas
(upraveno)
5. 12. 2014, 22:10
@DanušaP
Kua, a jak to čekání dopadlo ???
novackova
(upraveno)
3. 7. 2013, 17:12
když do mouky přidáte ještě škrob tak je to velká dobrota
Dasa5
(upraveno)
3. 7. 2013, 16:53
VYPADÁ DO DOBŘE, O VÍKENDU TO ZKUSÍM, RYBY JSOU U NÁS TAKÉ OPOMÍJENÉ. DĚKUJI ZA TIP DÁŠA