(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
RYBÍ KARBANÁTKY
Potřebné ingredience
RYBÍ FILETY NEJLÉPE PANGAS DOLNOOKÝ,VEJCE,STROUHANKA,MAJORÁNKA,SŮL,PEPŘ,ČESNEK, HLADKÁ MOUKA,OLEJ NA OPEČENÍ
Postup přípravy
TENHLE RECEPT PŘINESL SYN ZE ŠKOLKY,DĚLAJÍ TO PANÍ KUCHAŘKY ALE NESMÍ POUŽÍVAT PEPŘ.
NATOLIK NÁM ZACHUTNAL ŽE SE UŽ USÍDLIL V NAŠEM JÍDELNÍČKU.BUDE CHUTNAT I TĚM CO RYBY NEJÍ(JAKO JÁ).
RYBU OMYJEME VE VODĚ,A TYČOVÝM MIXÉREM ROZMIXUJEME DO KAŠE.NASYPEME VŠECHNY ZBYLÉ INGREDIENCE.A ŘÁDNĚ PROMÍCHÁME.RUKOU TVARUJEME PLACIČKY MENŠÍ NEŽ DLAŇ. SMAŽÍME NA ROZPÁLENÉM OLEJI,POUZE KRÁTCE.JE TO DOBRÉ A ZDRAVÉ.KDYŽ DO TOHO NAKRÁJÍTE NADROBNO KLOBÁSU,MŮŽETE TO PODÁVAT I JAKO OBČERSTVENÍ PRO HOSTY. DOBROU CHUŤ
NATOLIK NÁM ZACHUTNAL ŽE SE UŽ USÍDLIL V NAŠEM JÍDELNÍČKU.BUDE CHUTNAT I TĚM CO RYBY NEJÍ(JAKO JÁ).
RYBU OMYJEME VE VODĚ,A TYČOVÝM MIXÉREM ROZMIXUJEME DO KAŠE.NASYPEME VŠECHNY ZBYLÉ INGREDIENCE.A ŘÁDNĚ PROMÍCHÁME.RUKOU TVARUJEME PLACIČKY MENŠÍ NEŽ DLAŇ. SMAŽÍME NA ROZPÁLENÉM OLEJI,POUZE KRÁTCE.JE TO DOBRÉ A ZDRAVÉ.KDYŽ DO TOHO NAKRÁJÍTE NADROBNO KLOBÁSU,MŮŽETE TO PODÁVAT I JAKO OBČERSTVENÍ PRO HOSTY. DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

trtkova
(upraveno)
30. 11. 2012, 8:38
Poprvé jsem tento recept zkoušela s nedůvěrou, ale musím uznat že je mňamózní
. Moc děkuji za tento recept
, dětem ohromně chutná a u nás už se nebudou dělat jiné karbenátky, jak tyto
. Všem doporučuji tento recept vyzkoušet
























nahlásit

monka1
(upraveno)
19. 8. 2009, 12:58
Děkuji za super rychlý a výborný recept
, malýmu karbanátky děsně chutnaly
,
















nahlásit
Rennca2
(upraveno)
22. 4. 2009, 0:48
Já mám doma rybáře,můžu napsat svůj názor na recept na rybí karbanátky.Ne pro deti ve skolce,ale pro vsechny.Za prve-muze to byt z kazde ryby,i chycene v nasich rekach.Moje zkusenost,kdyz uz jsem nevedela,co delat s rybama,kterych muj muz nosil vic,nez dost-je takova! Rybu bud uvarime ve vode,nebo nad parou,obereme jen velke kosti. Protoze ma ryba suche maso,my pridavame bucek,ten taky povarime. Kdyz to maji byt karbenatky-umeleme tyto ingredience,plus vsechno,co ma kazdy rad do karbanatek. A davam asi pul na pul,kolik ryby,tolik bucku. A to pak delam placicky,ktere obaluju ve strouhance,to je dobrota. Nenutim nikomu,jen-kdo ma rad ryby,at zkusi! preju dobrou chut.

nahlásit