(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
RYBÍ KARBANÁTKY
Potřebné ingredience
750g RYBY PANGASIUS, NAT Z PETRŽELKY, 1-2 VAJÍČKA, ŠTÁVU S PULKY CITRONU, RYBÍ KOŘENÍ, STROUHANKU, OLEJ NA SMAŽENÍ
Postup přípravy
PANGASIUSE SI NA MELEM NEBO NADROBNO NAKRÁJÍME PŘIDÁME NADROBNO NAKRÁJENOU CIBULY, VAJÍČKO, RYBÍ KOŘENÍ. NASEKANOU PETRŽELOVOU NAT, ŠTÁVU Z PULKY CITRONU A STROUHANKU. VŠE SPOJÍME DOHROMADY UDĚLÁME TVAR KARBANÁTKU MUŽEME OBALIT JEŠTĚ V STROUHANCE. PAK OSMAŽÍME NA OLEJI.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
helša
(upraveno)
5. 2. 2010, 9:18
No musím říct, že to je skvělý nápad zítra vyzkouším... kluci mi nejí žádné ryby,tak je zkusím oblafnout Vyzkouším a dám vědět,jak chutnaly děkuji za inspiraci