Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní dámské boty ADIDAS PUREMOTION ADAPT

Administrace

Luxusní dámské boty ADIDAS PUREMOTION ADAPT

999 Kč 1 649 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Včetně originál krabice, vhodné jako sportovní i na běžné chození, nazouvací, měkounké, super pohodlné, uvedená velikost FR 41 1/3 , UK 7 1/2, US 9, JP 260, CHN 255, délka vnitřní stélky cca 26cm, černé, perfektní.. Dámské volnočasové boty Adidas…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní dámské boty ADIDAS PUREMOTION ADAPT

999 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Včetně originál krabice, vhodné jako sportovní i na běžné chození, nazouvací, měkounké, super pohodlné, uvedená velikost FR 41 1/3 , UK 7 1/2, US 9, JP 260, CHN 255, délka vnitřní stélky cca 26cm, černé, perfektní..
Dámské volnočasové boty Adidas PUREMOTION ADAPT jsou vhodné na běžné denní nošení i sportování. Mají pružný svršek s nazouvacím designem. Mezipodešev Cloudfoam a stélka z paměťové pěny vám zaručí komfort a pohodlí. Texturované prvky mezipodešve botám dodávají krásný ženský vzhled.

- všestranné využití
- pružný svršek
- nazouvací konstrukce
- příjemné na nošení
- kvalitní zpracování

CLOUDFOAM je velmi měkká pěna umístěná v mezipodešvi, která zaručuje maximální pohodlí při běhu nebo chůzi. Má velmi dobré tlumící vlastnosti, které se projeví zejména na tvrdém povrchu. Obuv s CLOUDFOAM technologií je pro chodidlo velmi příjemná a umožňuje měkký a ničím nerušený došlap. Pěna snižuje hmotnost obuvi.
  • 27. 5. 2024, 9:57

  • Zobrazení

    551

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Krásné bílé sportovní boty / tenisky ADIDAS
Dámské kožené boty / stříbrné sandály TAMARIS

Kategorie