Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 98 návštěvníků)

Vzor odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí k vzdělávání v MŠ

0.0
Vzor odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí k vzdělávání v MŠ

Postup

Přeju, aby vás to potřebovalo co nejmíň a když už, tak aby to pomohlo...


Adresát:
MŠ …
….
….


Odesílatel:








Věc: Odvolání proti rozhodnutí o nepřijetí k předškolnímu vzdělávání


Odvoláváme se proti rozhodnutí č.j. , které bylo doručeno dne ……2012, týkající se nepřijetí naší dcery/syna , nar. , k předškolnímu vzdělávání v mateřské škole …………..

Z důvodu ….(ukončení pobírání rodičovského příspěvku ke dni ……, předpokládaného návratu do zaměstnání) a splnění některých schválených kriterií vypsaných MŠ (věk, trvalé bydliště, oba rodiče zaměstnaní, sourozenec ve stejné MŠ), si dovolujeme požádat vedení školy o přezkoumání záležitosti.

Děkujeme za váš čas a pochopení,



podpis


V ……….. 2012

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

pajatom 1. 4. 2012, 11:15
Myslím ,že to není počtem přihlášek ,když vám samy paní ředitelky řeknou dejte si jich co nejvíc a mymochodem jsem to i říkala ,že má i jinde přihlášky .Paní ředitelky mi sdělili ,že nejsem jediná,když je malý narozen v říjnu.Tak se uvidí ,je prostě hodně dětí na málo školek.
Pekyska 1. 4. 2012, 11:41
@pajatom u nás ani nevzali k zápisu dítě, které koncem srpna nedosáhne 3 let věku
pajatom 31. 3. 2012, 14:57
Dobrý den Radko, měla jsem 12 přihlášek do Mš,ale nevzali nás ani v jedné ,malý je 10/2009,skoro to se mnou švihhlo,to je úplně v ....Tak budu dávat odvolání v září musím do práce.Hlot budu všechny otravovat ,přece kvůli tomu nepříjdu o práci v dnešnídobě :-@
hrnec 75 11. 5. 2012, 22:57
@pajatom Soucítím s vámi,mám stejný problém a otravuji a otravuji a to odvolání podám asi 8o|Z
RadoušP 4. 4. 2012, 21:33
@pajatom Teď ještě nezoufejte - hodně lidí to udělalo stejně - dali si spoustu přihlášek, takže jedno dítě "přijmou" do více školek, jakmile se rodiče rozhodnou, do které ho nakonec dají, ostatní místa propadnou dalším zájemcům. Stejně ale nevyjde na všechny, to je bohužel tak... Snad vás trochu povzbudím - naše Barča je prosincová, takže jsme ani moc nedoufali, že nám jí přijmou a nakonec nám volali den před začátkem školního roku, že se uvolnilo místo.
Martitina 1. 4. 2012, 12:54
@pajatom Hned jsem si říkala, jestli nejste z Plzně...a BINGO :-| Já to absolvovala loni, Plzeň...to je tragédie (N) (N) (N) Ještě se místa mohou uvolnit až bude jasné, kolik dětí odejde do 1.třídy...držím palce, ať vám to dobře dopadne (F) (F)
Robodrak 31. 3. 2012, 15:00
@pajatom a není to právě proto, že jste podala přihlášky do 12 různých školek? v našem městě je na webu školek uvedeno přímo toto: "Je možné podat přihlášku pouze do jedné MŠ, vedoucí učitelky si přihlášky vzájemně konzultují."
(linli) 29. 3. 2012, 21:02
budem potrebovat moc dekuji
Jitulina11 28. 3. 2012, 22:59
DĚKUJI (F) (F) (F) I nás se to zrovna týká.Ve školce se bylo přihlásit přes stovku dětí a berou jich 55.... *-) Doufám, že odvolání nebudeme potřebovat, ale co kdyby náhodou...
Lenpod 28. 3. 2012, 11:14
Děkuji, ukládám...a předávám dál... (clamp) (clamp) (clamp)
jovi 28. 3. 2012, 10:50
ukládám...... i když doufám, že to nakonec nevyužiju.
aaka 27. 3. 2012, 22:44
Týýýý jo, taky nás to čeká :-$ :-$ :,Andrea.
Sabriel (upraveno) 10. 4. 2012, 19:24
zajímavé
wendy-17 27. 3. 2012, 20:46
Máme stejný problém, mám dvojčata, v práci na mě čekají a pokud nenastoupím, tak mě propustí. Ve školce je volných 23 míst a hlásí se 43 dětí. Jsme z malého městečka a obávám se, že v okolních vesnických školkách je stav taky přeplněný.Takže dojíždění taky neklapne. Navíc, měla bych strach posílat odvolání, vzhledem k tomu, že se tu všichni znají, mohli by se mi mstít na dětech. Vendula
RadoušP 27. 3. 2012, 22:19
@wendy-17 Odvoláním ale nevyřadíte nikoho před sebou (školky sestavují pořadí podle různých kritérií). Tím, že se neodvoláte, berete na vědomí rozhodnutí může se stát, že vás vyškrtnou i z pořadí náhradníků. Nám to takhle opravdu vyšlo a nejsme sami. Je to samozřejmě bez záruky, ale za zkoušku to stojí... Spousta lidí se hlásí do více školek a vyberou si jen jednu - pak se všude ještě dost míst uvolní, takže šance existuje - nám volali posledního srpna, že pokud máme zájem, malá může druhý den nastouit a to jí byly 3 roky až v prosinci...
SilvieK 27. 3. 2012, 19:37
No to je sice hezký, ale k čemu je Vám odvolání, když volných míst ve školce je 8 a dětí je 15. Teď babo raď :-D Školka nafukovací není, navýšení dětí není možné kvůli normám - není dost záchodů, nemají místo na spaní a pokud malá,opravdu malá obec nesežene v rozpočtu peníze, tak stejně není šance. Jo, to je realita dnešní doby. (N)
RadoušP 27. 3. 2012, 20:03
@SilvieK U nás šlo loni k zápisu 120 dětí, brali 60, ale nakonec mi až na 2. odvolání vzali dceru, i když nebyla tříletá - asi nakonec uspěli i v jiných školkách nebo si to rodiče rozmysleli. Kdybychom se neodvolali, ani bychom prý nezůstali jako náhradníci v pořadníku...tak to snad někomu taky pomůže...
Moni23 15. 6. 2012, 7:55
@RadoušP Odvolání chci podat, i když nemáme velkou šanci. Dcera má tři v prosinci a jako důvod nepřijetí je tedy samozejmě věk. Díky za podpou, váhala jsem jestli to má cenu, ale pokud se maminky nebudou ozívat asi se nic dít nebude. Loni se v naší obci otevřela nová třída, ale letos je situace zase zoufalá a míst je málo. |:o) |:o) |:o)
Pekyska 1. 4. 2012, 11:40
@RadoušP Ale to víte, že zůstanete v seznamu, když někdo vypadne, kontaktují další (F)
kocisofia 11. 6. 2013, 21:14
@Pekyska maminky, mám stejný problém, jsem sama, kluk bude mit ctyri, do skolky potrebujeme, jinak nevim, jak se uzivime. i tak rodicovska nic moc, ale prezivame, jestli nenastoupim,,nechci to videt, prihlásky jsem podala dve a musim tady napsat jednu věc. Mrzí me, že hodne z vás i když to chápu, podáváte tech prihlášek tolik. ani ředitelky mš nevi, kolik deti jim nakonec nastoupi, vzdyt si v tom samy deláme bordel! Jednoznačne si myslím, že systém prijímání není v porádku, ale tím, že se podá na prihláška na třeba 12skolek je zmatek nad zmatek. Nezlobte se za můj názor, ale to aby nám díte prijaly, chceme všechny. Je málo míst a také me zlobí, že uprednostni mladsi díte maminky, která je doma ještě na RD a maminka, co musí opravdu nastoupit do zamestnani aby dite uživila, když je na to sama, třeba vůbec dite neumisti. Také je mi z toho uzko, ale co nadělám. Na soukromou školku nemáme. Jen jsem chtěla poprosit maminky, co podali vic prihlášek a vezmou je náhodou na vice školek, prosim, je dobře včas dát vedet reditelkam mš kam opravdu nastoupi, aby mohli prijmout třeba nekoho dalšího. Asi to zde není váš pripad, ale sama znám maminky, co se klido rozmyslely do konce leta nez se rozhodly kam a přitom mohlo už být prijate třeba jiné ditě.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie