(recept
si oblíbilo 28 návštěvníků)
Voňavé a křehké řízečky
Potřebné ingredience
4 kuřecí řízky,1 vejce,solamil,sojová omáčka,podravka,lžička prášku do pečiva,česnek nejlépe sušený a trocha sušeného zázvoru
Postup přípravy
1 vejce,solamil,sojovou omáčku,podravku,prdopeč,česnek a trochu sušeného zázvoru smícháme,aby vzniklo hustší těstíčko Naklepané řízky se v těstíčku pořádně namáčí a nésledně smaží na rozpáleném oleji,Podáváme s kaší nebo brambůrky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
7. 6. 2014, 15:39
Milie111
(upraveno)
7. 6. 2014, 9:28
jsou super děkuji za receptik
Lenka 1551
(upraveno)
1. 6. 2008, 21:44
Milá Sabino, když jdu do Čínské restaurace, dávám si buď Kuře na mandlích nebo Křehké a voňavé kuře...Miluju ho...proto jsem z Vámi napsaného receptu nadšená! Každou neděli máme rybičku, takže jsem udělala malou změnu a těsto použila na obalení Pangasiuse(sumečka). Do těsta jsem přidala koření na ryby od Avokáda a udělala jsem ho nezvykle husté, což byl dobrý nápad, neboť časem velmi zřídlo. Musím říct, že s bramborovou kaší to bylo prostě vynikající jídlo!!!Děkuji a doporučuji všem vyzkoušet, Lenka P.S.: jeden z dalších mých pokusů: dnes jsem použila těstíčko na obalení bezových květů...Nedělala jsem ho tak husté, jako na rybku, a bylo to moc dobré...