Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Křehký kuřecí řízek

0.0
Křehký  kuřecí řízek

Potřebné ingredience

4 kuřecí řízky,tatarská omáčka v krabičce,1 vejce,5 str.česneku,strouhanka,olej na smažení

Postup přípravy

Kuřecí řízky rozkrojíme na polovinu/již je neklepu/,posolíme a na noc je naložíme do misky v které jsme rozmíchali tatarskou omáčku s vejcem a utřeným česnekem.Druhý den /nebo po několika hodinách/ řízky vyndáme a obalíme ve strouhance-smažíme v rozpáleném oleji.Nejlépe chutnají s bramborovou kaší ale taky s americkými bramborami nebo jen vařeným bramborem.Jsou opravdu křehoučké.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lucikanass 1. 4. 2015, 20:53
(Y)
yMegan 11. 9. 2010, 10:16
(Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
chalupnicka 14. 9. 2010, 7:57
@yMegan (hello) (hello) (hello)
jarka1477 21. 4. 2010, 10:43
(Y) :-) (clamp) (clamp) (H)
Vlasta33 21. 4. 2010, 7:42
(Y) (Y) (Y) (Y)
chalupnicka 21. 4. 2010, 8:43
@Vlasta33 Děkuji (hello)
lumka 20. 4. 2010, 20:05
Já to dělám taky,ale s jogurtem nebo i podmáslí,je to dietnější a taky je to křehké :-) (F)
chalupnicka 21. 4. 2010, 8:45
@lumka Také občas nakládám do jogurtu-ale tentokrát jsem vyzkoušela po novu do tatarské a řízečky dostanou i trošku jinou chuť. (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie