Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kedlubnový kotlík

0.0
Kedlubnový kotlík

Potřebné ingredience

4 kedlubny, sádlo,1 cibule,vepřová konzerva,kmín,sůl,hladká mouka

Postup přípravy

Oloupané kedlubny nastrouháme na nudličky.Na troše sádla osmahneme pokrájenou cibuli,přidáme kedlubny,podlijeme vodou,osolíme ,okmínujeme a dusíme do měkka.Když jsou kedlubny měkké ,přidáme vepř.konzervu,poprášíme trochou hladké mouky a ještě chvíli povaříme.
Je to rychlý výborný oběd s bramborem nebo i s houskovým knedlíkem,jak kdo má rád.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie