Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Fazolový kotlík

0.0
Fazolový kotlík

Potřebné ingredience

vepřové plecko
kuřecí prsíčka
točený salám
cibule
sl. a pálivá paprika, chilli, sůl, pepř
pálivý kečup
fazole jaké má kdo rád (já dávala bílé v tomatě, červené ve slaném nálevu a bílé ve slaném nálevuú
lečo ve skleničce
trošku tmavé jíšky na zahuštění
olej nebo sádlo

Postup přípravy

Na oleji nebo na sádle si orestujeme cibuli skoro do hněda.
Na to přidáme vepřové maso na kostičky. Necháme pořádně zatáhnout. Přidáme sl. i pálivou papriku a trochu chilli. Podlijeme. Osolíme, opepříme. Dusíme. Přidáme kuř. maso, pálivý kečup a lečo i s nálevem, malou skleničku.
Dusíme a podléváme dokud maso nezměkne. Je to celkem rychle. Ke konci přidáme všechny fazole a točený salám. Můžeme dochutit maličko česnekem. Husté je to samo o sobě dost. Kdyby bylo málo, zahustíme trochou hotové tmavé jíšky Knorr. Podáváme s chlebem a pivem.

zatáhlé maso

skoro hotovo....

použila jsem tyhle fazole

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jusinka 19. 6. 2010, 11:38
V týdnu udělám, vypadá víc než dobře (pl) (Y) (Y) (Y)
vendulak 20. 10. 2008, 20:58
Tak to vypadá moc dobře (Y) (Y) ale nepálí po tom moc ústa? :-D :-D :-D :-D :-o
bubík4 21. 10. 2008, 16:15
@vendulak ZÁLEŽÍ, JAKÉ FAZOLE A KOŘENÍ DÁTE....TOHLE BYLO PŘÍJEMNĚ PIKANTNÍ (Y) (Y) (Y)A S PIVKEM (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie