Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Fazolový kotlík-děkuji Ivulince

0.0
Fazolový kotlík-děkuji Ivulince

Potřebné ingredience

Suroviny: 450 gr vepřového masa, 400 gr červených fazolí, 250 ml červeného vína, 3 větší cibule, 5 stroužků česneku, 2 pol. lžíce oleje, 1 malý rajčatový protlak, 2 červené papriky, 1 lžička kmínu, 1 lžička majoránky, 1 kostka masoxu, sekaná petrželka

Postup přípravy

Postup
Fazole přes noc namočíme do vody, pak vodu slijeme, zalijeme vínem a vaříme 10-15 min.
Maso nakrájíme na kostky, orestujeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, protlak, fazole i s vínem, kmín, majoránku, masox, papriku nakrájenou na proužky, osolíme a dusíme doměkka. Není třeba ničím zahušťovat.
Podáváme ozdobené kolečky cibule a sekanou petrželkou.
Jako příloha se hodí chléb

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie