Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Naložené vepřové -děkuji Bibince

0.0
Naložené vepřové -děkuji Bibince

Potřebné ingredience

Suroviny: 500 g vepřového na řízky 2 celá vajíčka 2 lžíce worcesterské omáčky 2 lžíce sojové omáčky 2 lžíce maggi 2 lžíce olivového oleje 1 lžička Vegety 1 malá cibule 3 stroužky česneku 2-3 hrsti mražené, nebo čerstvé zeleniny- dle svého výběru 1 lžíce Solamylu trošku oleje na pánev pepř sůl

Postup přípravy

Postup
Smícháme vajíčka, olej, worcesterskou a sojovou omáčku, Maggi, Vegetu, pepř, nadrobno nakrájenou cibulku-promícháme a do této směsi dáme maso nařezané na menší kostky, znova promícháme a dáme do lenice, nejlépe přes noc.
Druhý den si dáme na pánev malinko oleje a až se začnou dělat bublinky, máme správně zahřátý olej a vyklopíme naložené maso se vším všudy. Ihned začneme míchat, díky vajíčkům to má tendenci se chovat jako omeleta v jednom kuse a mícháním to jako by roztrháme. Chvilku i podusíme, aby bylo maso křehké a měkké. Asi tak 10-15 minut před koncem vsypme zeleninu pokrájenou nadrobno, nebo nastrouhnou tu, která jde strouhat. Vybereme si zeleninu, kterou máme rádi a může být 1-více druhů, to záleží na každém. Ve vodě rozmícháme Solamyl,vše zalijeme, převaříme a dochutíme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie