Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Bakoňské kotletky

0.0
Bakoňské kotletky

Potřebné ingredience

4 vepřové kotlety/lépe bez kosti/,sůl,olej,kousek slaniny,1 cibule,ml.paprika,1 smetana na vaření,hl.mouka,10 dkg žampionů na plátky

Postup přípravy

Kotlety naklepeme ,osolíme,opečeme na horkém oleji,vyndáme .Na výpeku si osmažíme cibuli a na malinké kostičky nakrájenou slaninu,orestujeme,zaprášíme paprikou,zalijeme trochou vody,vložíme kotlety a dusíme doměka./já dělám kůli rychlejší přípravě v papiňáku/.Když je maso měké-kotlety vyndáme,omáčku zahustíme smetanou s rožšlehanou moukou asi 2 l a dobře provaříme-pak vložíme kotlety a společně ještě prohřejeme.Nakonec si na kousku másla nebo oleje orestujeme žampiony a ty dáváme až na talíři na maso.PZ nám nejvíce chutnají s houskovým knedlíkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KOFI 15. 3. 2012, 21:21
(Y) (Y) (Y) Dnes jsem vařila a moc nám chutnalo (clamp) (clamp) (clamp)
chalupnicka 22. 3. 2012, 7:52
@KOFI To je skvělé.Děkuji a zdravím Alena (hello)
Janiska 11. 2. 2011, 19:14
(Y) (Y) (Y) Super recept (jidlo) dneska jsem vařila a dokonce i (svatba) se olizoval až za ušima :)
alimraj1 7. 11. 2010, 16:33
Nedá mi to,abych se nezeptala,protože už jsem to viděla i u jiných tvých receptů - co je to PZ? *-)
chalupnicka 7. 11. 2010, 19:55
@alimraj1 poznámka :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie