(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Bakoňské kotletky

Potřebné ingredience
4 vepřové kotlety/lépe bez kosti/,sůl,olej,kousek slaniny,1 cibule,ml.paprika,1 smetana na vaření,hl.mouka,10 dkg žampionů na plátky
Postup přípravy
Kotlety naklepeme ,osolíme,opečeme na horkém oleji,vyndáme .Na výpeku si osmažíme cibuli a na malinké kostičky nakrájenou slaninu,orestujeme,zaprášíme paprikou,zalijeme trochou vody,vložíme kotlety a dusíme doměka./já dělám kůli rychlejší přípravě v papiňáku/.Když je maso měké-kotlety vyndáme,omáčku zahustíme smetanou s rožšlehanou moukou asi 2 l a dobře provaříme-pak vložíme kotlety a společně ještě prohřejeme.Nakonec si na kousku másla nebo oleje orestujeme žampiony a ty dáváme až na talíři na maso.PZ nám nejvíce chutnají s houskovým knedlíkem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

KOFI
(upraveno)
15. 3. 2012, 21:21






nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
22. 3. 2012, 7:52
@KOFI
To je skvělé.Děkuji a zdravím Alena

nahlásit

Janiska
(upraveno)
11. 2. 2011, 19:14






nahlásit

alimraj1
(upraveno)
7. 11. 2010, 16:33
Nedá mi to,abych se nezeptala,protože už jsem to viděla i u jiných tvých receptů - co je to PZ?

nahlásit

chalupnicka
(upraveno)
7. 11. 2010, 19:55
@alimraj1
poznámka

nahlásit