(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Kovářské kotlety
Potřebné ingredience
plátky kotlet (může být i plecko nebo krkovička), sůl, pepř, cibule, česnek, šlehačka (smetana na šlehání)-může být i "jen" smetana (se žlutým víčkem), brambory, olej
Postup přípravy
Plátky masa si naklepu, osolím a opepřím, rozetřu na ně prolísovaný česnek. Na dno pekáče dám trochu oleje a na to položím plátky masa, aby zakryli dno. Na ně nakrájím na hrubší půlkolečka cibule (aby zakryla maso-čím víc, tím líp) a na to nakrájím brambory na kolečka. Vše zaliji šlehačkou a trošku posolím.
Dám do předem vyhřáté trouby na 200st. s pokličkou, dělám asi 50min. pak pokličku dám pryč a ještě dopeču, než brambory zrůžový.
PRÁVĚ JE DĚLÁM, TAK PAK DODÁM FOTKY.
Dám do předem vyhřáté trouby na 200st. s pokličkou, dělám asi 50min. pak pokličku dám pryč a ještě dopeču, než brambory zrůžový.
PRÁVĚ JE DĚLÁM, TAK PAK DODÁM FOTKY.
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé