Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 29 návštěvníků)

Námořnické kotlety

0.0
Námořnické kotlety

Potřebné ingredience

Suroviny:
600 g vepřových kotlet bez kostí
2 cibule
8 stroužků česneku
3 sterilované okurky
1 menší plechovka sterilovaných žampionů
50 ml olivového oleje
5 lžic rajského protlaku
1 šlehačka - lze nahradit kysanou smetanou
jíška Knorr
worchesterová omáčka
pepř

Postup přípravy

Pracovní postup:
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí.
Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worchesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.
Příloha:
Těstoviny (vrtule) nebo rýže.

recept ze stránek: www.ceskahospodinka.cz

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rvasata 1. 10. 2010, 19:10
:-) Teďka jsem dodělala na zítra a je to výborný.Děkuju za recept :-$
oliva1 16. 2. 2010, 10:13
HMMMM, vyzkoušíme :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie