Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Zapékané Kotlety

0.0
Zapékané Kotlety

Potřebné ingredience

Vepřové kotlety, cibuli, anglickou, hořčici, sýr, olej, mletou papriku, pepř, sůl

Postup přípravy

Kotlety naklepeme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky anglické, posypeme mletou paprikou. Cibuli nakrájíme na kolečka. V hrnci nebo pánvici (později šoupneme do trouby) rozehřejeme olej a osmažíme cibuli . Přidáme osmažit kotlety, ale dáváme pozor na cibuli, aby se nám moc nespálila. Nebo cibuli vyndáme bokem, osmažíme kotlety a poté vrátíme cibuli. Teprve teď maso osolíme, dříve by pustilo šťávu a bylo by suché. Zalijeme teplou vodou, přiklopíme (klidně i alobalem) a šoupneme do trouby (rozehřáté cca na 150°C) Po 10 minutách odklopíme, posypeme strouhaným sýrem a necháme roztéct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 26. 7. 2012, 13:42
To vypadá moc dobře |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie