(recept
si oblíbilo 529 návštěvníků)
Linecké-které tu fakt není
Potřebné ingredience
35 dkg hladké mouky 14 dkg cukr moučka 24 dkg másla 2 žloutky 2 velké lžíce rumu citr. kůra
Postup přípravy
Vše zpracovat, nechat chvilku odpočinout, když budete dělat hned nevadí. Je to nejlepší recept, který jsem kdy zkoušela. Cukroví je hned měkké, žádné kameny, dobře se s ním pracuje, netrhá se, prostě super.
Vyzkoušejte, garance kvality.
Vyzkoušejte, garance kvality.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
plamenek
(upraveno)
14. 12. 2013, 21:36
To je v podstatě klasika.Poměr 1:3,jen je navíc rum.Záleží jen na kvalitě mouky a tuku. Hera má méně tuku než máslo,tak je pečivo tužší, než se rozleží.
taba
(upraveno)
14. 12. 2013, 21:17
Zítra vyzkoušíme!
Lenča 6
(upraveno)
14. 12. 2013, 20:30
Mohu se zeptat zda se linecké podle Vašeho receptu při pečení "nešišatí" ?At´ vyzkouším co chci tak mi linecké v troubě vždy mění tvar Děkuji.Lenka
sympatie
(upraveno)
14. 12. 2013, 22:04
@Lenča 6
Zůstane stejné, nemění tvar, nebojte se toho, já jich vyzkoušela, a tenhle je pro mě nejlepší
Lenča 6
(upraveno)
15. 12. 2013, 0:07
@sympatie
Děkuji,zkusím ho.
Zrušený účet
(upraveno)
14. 12. 2013, 19:33
To je fakt, tohle jsem tu ještě neviděla. Vyzkouším a dám vědět
Zrušený účet
(upraveno)
16. 12. 2013, 13:07
@
Můžu už potvrdit, těsto je fakt parádní. Je měkounké, dobře se s ním pracuje a tvary zůstavají po upečení stejné. S tím jsem taky mívala problém, že se rozjely a mě akorát tekly nervy Vždy jsem dávala Stellu, ale teď jsem dala Heru i přesto, že mě kdekdo od toho odrazoval, že Hera není tak dobrá, jak se říká. Kdepak, je úplně v pohodě. Takže doporučuji
londra
(upraveno)
20. 11. 2014, 19:43
@
hera je dobrá je na ní spoleh, u másla nevíte na které narazíte....
anaba
(upraveno)
14. 12. 2013, 19:07
vyzkouším
kachena
(upraveno)
4. 12. 2016, 16:57
dovolím si upravit název vašeho receptu - Linecké, které hned není, je výborné, rozplývá se, první plech zmizel okamžitě a budu ráda, když zbyde něco na zítra...díky za recept a hezké svátky
Fillomena
(upraveno)
14. 12. 2013, 18:28
Opravdu skvělé, hebounké, žádné lepení při zpracování, rozplývá se na jazyku.
Zrušený účet
(upraveno)
13. 12. 2013, 13:06
musím napsat jedním slovem LUXUSNÍ perfektně se s těstem pracovalo, měkoučké hned, jiné už dělat nebudu
sympatie
(upraveno)
13. 12. 2013, 13:50
@
To jsem ráda že jste spokojená
sympatie
(upraveno)
13. 12. 2013, 13:50
@
..
Bopa
(upraveno)
13. 12. 2013, 9:32
Už se chladí
myška1000
(upraveno)
11. 12. 2013, 20:09
Tak ho jdu prubnout
sandra13
(upraveno)
11. 12. 2013, 13:56
idem na to
myška1000
(upraveno)
10. 12. 2013, 22:21
Zkusím
sympatie
(upraveno)
11. 12. 2013, 13:47
@myška1000
Zkuste - a a dejte vědět jak dopadlo.